Houten ramen op maat
Hef Schuifpui kopen
Houten kozijnen op maat kopen
Houten Ramen Repareren

Werkwijze

Op de pagina offerte aanvragen kunt u een offerte aanvragen. Vul uw wensen zo volledig mogelijk in zodat wij een voorstel kunnen maken aan de hand van uw persoonlijke wensen. De offerte is geheel vrijblijvend uiteraard. Mochten er van onze kant vragen zijn, nemen wij graag contact met u op om uw wensen door te nemen. U heeft de regie in handen. Ook zijn wij altijd beschikbaar om tussentijdse vragen te beantwoorden.

Wij sturen u een voorstel op maat

Niet alleen onze producten zijn maatwerk, ook ons voorstel is maatwerk. Aan de hand van uw wensen leveren wij u een deskundig op maat gemaakt advies. En in de meeste gevallen heeft u die al binnen 24 uur in uw mailbox staan.

Na akkoord komen wij bij u langs

Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan komen we bij u langs om de maatvoering te bepalen en de situatie (nogmaals) te bekijken. Ook kunnen we dan eventuele aanvullende zaken bespreken. Na dit bezoek wordt er een definitieve opdracht gemaakt die u krijgt toegestuurd.

Met uw akkoord op deze opdracht stelt u zelf vast wat wij gaan doen. U weet precies wat u van ons kunt verwachten en wij weten wat u van ons verwacht. Ook staat er op deze opdracht de levertijd en eventuele andere bijzonderheden. Wij kunnen de producten in de meeste gevallen binnen 3 weken plaatsen na akkoord offerte.

Werkvoorbereiding

Ons team ‘werkvoorbereiding’ gaat met uw project aan de slag. Dankzij ons dagelijks intern overleg zijn zij precies op de hoogte van wat er moet gebeuren. De tekeningen worden uitgewerkt zodat er geen onduidelijkheid ontstaat bij het produceren van uw producten. Voor uw bestelling in productie gaat, voeren we standaard een definitieve controle uit.

Productie

Ook in de productie vindt dezelfde controle plaats, echter nu door onze productiechef. Onze productiechef zorgt dat het productieproces nauwkeurig verloopt en dat er geen onduidelijkheden ontstaan.

Controle

Alle onderdelen van uw bestelling worden op dezelfde plaats opgeslagen. Alle producten worden gecontroleerd op correctheid, volledigheid en uitvoering. Zo blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd en komt niemand bij levering of montage voor onaangename verrassingen te staan.

Monteren

In de eindfase van het traject nemen wij contact met u op om samen met u een definitieve leverdatum of montagedatum af te spreken. Onze ervaren monteurs komen bij u langs om uw bestelling te plaatsen. Als de montage meerdere dagen duurt dan ruimen we aan het einde van de dag onze spullen op en we zorgen dat uw woning helemaal dicht is. We gaan zelfs zo ver dat we graag uw stofzuiger lenen om het geheel netjes achter te later. Bij een eventuele renovatie nemen we uw oude kozijn mee terug.

Aannemer

Indien er bouwkundige zaken bij u moeten plaatsvinden kan het zijn dat u een aannemer (bouwbedrijf) in dienst heeft. In sommige gevallen kan deze ook de montagewerkzaamheden uitvoeren of bepaalde werkzaamheden voorbereiden. Wij overleggen met de aannemer welke details hij moet aanhouden zodat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Uiteraard kunnen we uw aannemer ook ondersteunen in de montagewerkzaamheden