Houten Kozijnen kopen
Kozijnen maken
Houten Kozijnen Renoveren
Houten kozijnen op maat kopen
Houten Kozijnen maken
Houten Kozijnen plaatsen

Over Kozijndeal

Kozijndeal is uw totaalleverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Particulier of zakelijk? U kunt altijd bij ons terecht.

Wij maken, leveren en monteren met kwaliteit

Wij maken, leveren en monteren. Onze producten worden gemaakt in eigen beheer en geleverd volgens de huidige kwaliteitsnormen en keurmerken. U bent gegarandeerd van goede kwaliteit. En niet alleen in onze producten, maar in onze gehele bedrijfsvoering. Wij komen onze afspraken na, werken met korte communicatielijnen en handelen accuraat. Bent u benieuwd wat andere klanten over ons zeggen? Lees dan onze referenties.

Wij kunnen u altijd helpen!

Wilt u uw bestaande kozijnen vervangen? Wilt u een nieuwe uitbouw? Of bent u op zoek naar iets wat u nergens anders kunt vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer u op zoek bent naar slechts 1 onderdeel, wij regelen dit graag voor u. Wij fabriceren alle producten in onze eigen fabriek. Dat betekent dat al uw wensen mogelijk zijn. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een leverancier die uw bestaande kozijnen, deuren of ramen namaakt.

Wij zijn een betrouwbare partner

Kozijndeal is ontstaan omdat wij de beste kwaliteit voor een goede prijs aan de consument willen leveren. Onze benadering is daarin anders dan de traditionele timmerbedrijven. Wij beheren het productieproces zelf waardoor wij snel kunnen leveren. Wij verzorgen graag de montage van onze producten. Als u dit liever zelf wilt doen is dit eveneens mogelijk. Wij leveren de producten dan bij u thuis of u kunt het bij ons komen ophalen.

  • Ontzettend veel mogelijkheden
  • Persoonlijk contact
  • Productie in eigen fabriek
  • Producten met de hoogste kwaliteit
  • Deskundige en betrouwbare mensen
  • Snelle communicatie
  • Goede nazorg (en voorzorg)
  • Alles-in-1 pakket

Wij kunnen uw producten vaak binnen 21 dagen na akkoord offerte plaatsen. Tevens zorgen wij dat uw oude producten worden afgevoerd. Wij ontzorgen u voor 100%.