Kostprijs van een houten raam bij Kozijndeal

Zijn uw houten ramen toe aan vervanging en bent u benieuwd naar de kostprijs van zo’n houten raam? Kom kennismaken met Kozijndeal. Wij garanderen u de beste kwaliteit met de beste service tegen de beste prijs. Wij zijn specialisten in het maken, leveren en monteren van houten ramen. Ook u zijn wij graag van dienst. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en laat u verassen door de veelzijdigheid van Kozijndeal.

Houten ramen van de beste kwaliteit voor een lage kostprijs

Wist u dat Kozijndeal al haar houten ramen produceert in eigen fabriek? Dat maakt de mogelijkheden eindeloos voor u. Van houtkleur tot transparant of gekleurd; bij Kozijndeal maken we het mogelijk. Ook voor toebehoren en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze houten ramen zijn overigens al voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen, hang- en sluitverf en grondverf. Met de houten ramen van Kozijndeal kunt u jaren vooruit.

Over Kozijndeal

Kozijndeal is uw totaalleverancier voor houten ramen, kozijnen deuren, hefschuifpuien en vouwwanden. Wilt u uw producten laten monteren of dit juist liever zelf doen? Bij ons is beide mogelijk! Wat kunt u verder van Kozijndeal verwachten?:

  • Eindeloze mogelijkheden;
  • Producten van de beste kwaliteit;
  • Persoonlijk contact;
  • Deskundige en betrouwbare mensen;
  • Snelle communicatie;
  • Productie in eigen fabriek;
  • Goede nazorg (en voorzorg);
  • Alles-in-1 pakket.

Contact opnemen met Kozijndeal

Hebben wij uw interesse gewekt met onze houten ramen voor een lage kostprijs? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voordat uw raam daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe ramen voorzien. Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!