Houten raam laten vervangen

Houten ramen laten vervangen? Laat het doen door een specialist. Maak kennis met Kozijndeal. Wij zijn uw expert in houten ramen, kozijnen, deuren, hefschuifpuien en vouwwanden. Bij ons wordt alles in eigen fabriek perfect voor u op maat gemaakt. Daardoor kunnen wij u altijd uitstekend van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer en laat u verrassen.

Houten raam laten vervangen of renoveren?

Twijfelt u of uw raam aan vervanging toe is of dat renovatie wellicht genoeg is? Maak geen overhaaste beslissing en laat u adviseren door Kozijndeal! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel vertellen wat voor u de beste optie is. Soms is renovatie meer dan genoeg om uw houten raam weer zijn authentieke karakter terug te geven. Renovatie is daarnaast ook vele malen goedkoper dan het laten vervangen van uw ramen. Maak een verstandige keus met de hulp van Kozijndeal.

Kozijndeal is uw totaalleverancier

Wist u dat Kozijndeal al haar houten ramen produceert in eigen fabriek? Dat maakt de mogelijkheden eindeloos voor u. Van transparant tot gekleurd of een authentieke houtkleur; bij Kozijndeal maken we het mogelijk. Ook voor toebehoren en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, snelle communicatie en goede nazorg. Op ons kunt u rekenen.

Offerte aanvragen

Voor eindeloze mogelijkheden bij het vervangen van uw houten raam bent u aan het juiste adres bij Kozijndeal. Al onze houten ramen zijn overigens al voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen, hang- en sluitverf en grondverf. En voordat uw raam daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Zo weten we zeker dat alles volledig naar uw wens is! Vraag direct een offerte aan of neem contact op met Kozijndeal.