Wilt u uw houten kozijnen laten vervangen?

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? Bij Kozijndeal zijn wij gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van houten kozijnen. En doordat wij alles in eigen fabriek op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat uw houten kozijnen vervangen door Kozijndeal en wees gegarandeerd van de beste kwaliteit, de beste service én de beste prijs!

Kozijndeal vervangt graag uw houten kozijnen!

Kozijndeal is uw totaalleverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren houten kozijnen in verschillende uitvoeringen. Wat dacht u van een natuurlijke houtkleur? Of bent u juist gecharmeerd van transparant of gekleurd? Bij ons is alles mogelijk. De kozijnen worden standaard voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen, hang- en sluitverf en grondverf. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, bijvoorbeeld normale kozijnen, dakkapelkozijnen, erkers en binnenkozijnen.

De voordelen van houten kozijnen

Houten kozijnen bieden veel voordelen:

  • Houten kozijnen staan bekend om hun goede warmte- en geluidisolatie;
  • Hout geeft een warm, huiselijk en vertrouwd gevoel;
  • Hout is gemakkelijk te schilderen in iedere kleur naar wens;
  • Houten kozijnen bieden een natuurlijke vocht- en warmteregelaar.

Kozijndeal maakt uw houten kozijnen in eigen fabriek altijd perfect op maat, waarbij u de keuze heeft uit diverse houtsoorten. Zo weten we zeker dat de kozijnen volledig naar uw wens zijn! Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan!

Laat ook uw houten kozijnen vervangen door Kozijndeal! Voordat uw kozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe kozijnen voorzien. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies op maat.