Houten kozijnen laten maken door Kozijndeal

Denkt u dat uw houten kozijnen aan vervanging toe zijn? Laat u adviseren door Kozijndeal! Wij zijn uw specialist in houten kozijnen. Soms is renovatie meer dan genoeg en soms is het noodzakelijk om nieuwe houten kozijnen te maken. Kozijndeal heeft jarenlange ervaring in het maken, leveren en monteren van houten kozijnen.

De kracht van Kozijndeal

Kozijndeal doet net even meer dan traditionele timmerbedrijven. Wij zijn ontstaan omdat wij de beste kwaliteit voor een goede prijs aan de consument willen leveren. Wij beheren het productieproces zelf waardoor wij snel kunnen leveren. Wilt u uw producten laten monteren of dit juist liever zelf doen? Bij ons is beide mogelijk! Bij Kozijndeal garanderen wij u:

  • Ontzettend veel mogelijkheden;
  • Persoonlijk contact;
  • Productie in eigen fabriek;
  • Producten van de beste kwaliteit;
  • Deskundige en betrouwbare mensen;
  • Snelle communicatie;
  • Goede nazorg (en voorzorg);
  • Alles-in-1 pakket.

Houten kozijnen maken en meer

U bent bij Kozijndeal voor nog veel meer dan houten kozijnen maken aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalleverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires zit u bij ons goed. Wij leveren houten kozijnen in verschillende uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. De kozijnen worden standaard voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen, hang- en sluitverf en grondverf. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, bijvoorbeeld normale kozijnen, dakkapelkozijnen, erkers en binnenkozijnen.

Vraag een offerte aan!

Laat ook uw houten kozijnen maken door Kozijndeal! Voordat uw kozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe kozijnen voorzien. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies op maat.