Houten kozijnen in Gelderland laten vervangen of renoveren?

Op zoek naar dé specialist in houten kozijnen van Gelderland? Stop dan met zoeken en maak kennis met Kozijndeal. Wij zijn wij gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van houten kozijnen. En doordat wij alles in eigen fabriek op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Kozijndeal bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit, de beste service én de beste prijs!

De kracht van de houten kozijnspecialist van Gelderland

Kozijndeal doet net even meer dan traditionele timmerbedrijven. Zo beheren wij het productieproces zelf waardoor wij snel kunnen leveren. Tevens staan wij bekend om ons persoonlijke contact en snelle communicatie met klanten. Maar ook na het plaatsen of repareren van uw kozijnen bent u nog niet van ons af; onze deskundige en betrouwbare medewerkers leveren een uitstekende nazorg. Wilt u uw producten laten monteren of dit juist liever zelf doen? Bij ons is beide mogelijk! Neem snel contact op met Kozijndeal voor advies op maat.

Houten kozijnen en meer

U bent bij Kozijndeal voor nog veel meer dan houten deuren renoveren aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalleverancier voor houten deuren, kozijnen, ramen, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires zit u bij ons goed. Wij leveren houten deuren in verschillende uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Van binnendeuren tot buitendeuren en van voordeuren tot tuindeuren. Er zijn verschillende houtsoorten en houtdiktes mogelijk. De deuren worden eventueel voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen en grondverf, indien nodig.

Vraag een offerte aan!

Maak kennis met Kozijndeal; dé houten kozijnen specialist van Gelderland. Voordat uw kozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe kozijnen voorzien. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies op maat.