Uw specialist in houten kozijnen in Doetinchem

Wilt u uw houten kozijnen in Doetinchem laten vervangen of renoveren? Schakel de hulp in van Kozijndeal! Wij zijn uw specialist in houten kozijnen. Soms is renovatie meer dan genoeg om uw houten kozijnen weer hun authentieke karakter terug te geven en soms is een geheel nieuw kozijn beter op zijn plaats. Laat u adviseren door de specialisten van Kozijndeal.

Houten kozijnen van Kozijndeal in Doetinchem

Kozijndeal doet net even meer dan traditionele timmerbedrijven. Wij zijn ontstaan omdat wij de beste kwaliteit voor een goede prijs aan de consument willen leveren. Wij beheren het productieproces zelf waardoor wij snel kunnen leveren. Wilt u uw producten laten monteren of dit juist liever zelf doen? Bij ons is beide mogelijk! Bij Kozijndeal garanderen wij u:

  • Alles-in-1 pakket;
  • Productie in eigen fabriek;
  • Producten van de beste kwaliteit;
  • Persoonlijk contact en snelle communicatie;
  • Deskundige en betrouwbare mensen;
  • Ontzettend veel mogelijkheden;
  • Goede nazorg (en voorzorg).

Totaalleverancier voor houten kozijnen

U bent bij Kozijndeal aan het juiste adres voor het renoveren en vervangen van houten kozijnen. Maar wij doen nog veel meer. Wij zijn uw totaalleverancier voor houten kozijnen, deuren, ramen, vouwwanden en hefschuifpuien. Ook voor toebehoren en accessoires zit u bij ons goed. Wij leveren houten kozijnen in verschillende uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. De kozijnen worden standaard voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen, hang- en sluitverf en grondverf. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, bijvoorbeeld normale kozijnen, dakkapelkozijnen, erkers en binnenkozijnen.

Vraag een offerte aan!

Wilt u kennismaken met de houten kozijnen specialist van Doetinchem? Neem dan gerust contact op met Kozijndeal. Bent u al overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan. Voordat uw kozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe kozijnen voorzien.