Wilt u uw houten deuren laten vervangen?

Zijn uw houten deuren aan vervanging toe? Bij Kozijndeal zijn wij gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van houten deuren. En doordat wij alles in eigen fabriek op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat uw houten deuren vervangen door Kozijndeal en wees gegarandeerd van de beste kwaliteit, de beste service én de beste prijs!

Kozijndeal vervangt graag uw houten deuren!

Kozijndeal is uw totaalleverancier voor houten deuren, ramen, kozijnen, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren houten deuren in verschillende uitvoeringen, zowel binnendeuren, buitendeuren, voordeuren als tuindeuren. Kiest u voor een houten deur dan kiest u voor karakter. Onze buitendeuren worden gefabriceerd van het zeer duurzame houtsoort Meranti. Deze houtsoort staat bekend om haar uitermate lage krimp- en trekeigenschappen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de andere houtsoorten. Op het gebied van houten deuren zijn de mogelijkheden eindeloos bij Kozijndeal.

De voordelen van houten deuren

Houten deuren bieden veel voordelen:

  • Houten deuren staan bekend om hun goede warmte- en geluidisolatie;
  • Hout geeft een warm, huiselijk en vertrouwd gevoel;
  • Hout is gemakkelijk te schilderen in iedere kleur naar wens;
  • Houten deuren bieden een natuurlijke vocht- en warmteregelaar.

Kozijndeal maakt uw houten deuren in eigen fabriek altijd perfect op maat, waarbij u de keuze heeft uit diverse houtsoorten. Zo weten we zeker dat de deur volledig naar uw wens is! Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan!

Laat ook uw houten deuren vervangen door Kozijndeal! Voordat uw deur daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe deuren voorzien. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies op maat.