Houten deuren laten renoveren door Kozijndeal

Denkt u dat uw houten deuren aan vervanging toe zijn? Maak geen overhaaste beslissing en laat u adviseren door Kozijndeal! Wij zijn uw specialist in houten deuren. Soms is renovatie meer dan genoeg om uw houten deuren weer hun authentieke karakter terug te geven. Daarnaast is renovatie ook nog eens een stuk goedkoper dan compleet nieuwe deuren laten maken. Laat daarom uw houten deuren renoveren door Kozijndeal!

De kracht van Kozijndeal

Kozijndeal doet net even meer dan traditionele timmerbedrijven. Wij zijn ontstaan omdat wij de beste kwaliteit voor een goede prijs aan de consument willen leveren. Wij beheren het productieproces zelf waardoor wij snel kunnen leveren. Wilt u uw producten laten monteren of dit juist liever zelf doen? Bij ons is beide mogelijk! Bij Kozijndeal garanderen wij u:

  • Ontzettend veel mogelijkheden;
  • Persoonlijk contact;
  • Productie in eigen fabriek;
  • Producten van de beste kwaliteit;
  • Deskundige en betrouwbare mensen;
  • Snelle communicatie;
  • Goede nazorg (en voorzorg);
  • Alles-in-1 pakket.

Houten deuren renoveren en meer

U bent bij Kozijndeal voor nog veel meer dan houten deuren renoveren aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalleverancier voor houten deuren, kozijnen, ramen, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires zit u bij ons goed. Wij leveren houten deuren in verschillende uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Van binnendeuren tot buitendeuren en van voordeuren tot tuindeuren. Er zijn verschillende houtsoorten en houtdiktes mogelijk. De deuren worden eventueel voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen en grondverf, indien nodig.

Vraag een offerte aan!

Laat ook uw houten deuren vervangen door Kozijndeal! Voordat uw deur daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van nieuwe kozijnen voorzien. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies op maat.