Houten deur laten repareren door Kozijndeal

Denkt u dat uw houten deur aan vervanging toe is? Laat u adviseren door Kozijndeal! Wij zijn uw specialist in houten deuren. Soms is renovatie meer dan genoeg om uw houten deur weer haar authentieke karakter terug te geven. Kozijndeal heeft jarenlange ervaring in het maken, leveren en monteren van houten kozijnen. Laat uw houten deur repareren door Kozijndeal!

Houten deur repareren en meer

U bent bij Kozijndeal voor nog veel meer dan houten deuren repareren aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalleverancier voor houten kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en vouwwanden. Ook voor toebehoren en accessoires zit u bij ons goed. Wij leveren houten deuren in verschillende uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Van binnendeuren tot buitendeuren en van voordeuren tot tuindeuren. Er zijn verschillende houtsoorten en houtdiktes mogelijk. De deuren worden eventueel voorzien van glaslatten, tochtdichting, beglazingsprofielen en grondverf, indien nodig.

De kracht van Kozijndeal

Kozijndeal doet net even meer dan traditionele timmerbedrijven. Wij zijn ontstaan omdat wij de beste kwaliteit voor een goede prijs aan de consument willen leveren. Wij beheren het productieproces zelf waardoor wij snel kunnen leveren. Wilt u uw producten laten monteren of dit juist liever zelf doen? Bij ons is beide mogelijk! Bij Kozijndeal garanderen wij u:

  • Ontzettend veel mogelijkheden;
  • Persoonlijk contact;
  • Productie in eigen fabriek;
  • Producten van de beste kwaliteit;
  • Deskundige en betrouwbare mensen;
  • Snelle communicatie;
  • Goede nazorg (en voorzorg);
  • Alles-in-1 pakket.

Vraag een offerte aan!

Laat ook uw houten deur repareren door Kozijndeal! Voordat uw deur daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd een technische tekening, waarop u wijzigingen en uw akkoord kunt doorgeven. Op deze manier houden we misverstanden ‘buiten de deur’ en kunnen we u veilig, snel en voordelig van een nieuwe deur voorzien. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies op maat.