Hef-schuifpuien

Houten hefschuifpuien en hef-schuifdeuren maken wij op maat voor uw woning. Kozijndeal heeft veel mogelijkheden waardoor we altijd een hefschuifpui kunnen maken die bij uw wensen en woning past.

De voordelen van hefschuifpuien

Een hefschuifpui geeft u het gevoel dat u uw leefruimte volledig benut. Een openstaande schuifdeur heeft een verruimend effect op uw woning. U creëert optimale lichtinval en uw woonkamer ziet er een stuk ruimer uit. Wij maken onze producten van hout en op maat, zo zijn er altijd mogelijkheden voor uw woning. Onze hefschuifpuien zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast beschikken ze over een optimale wind- en waterdichtheid en ook zijn de puien sterk, duurzaam en isolerend.

Onze mogelijkheden met hefschuifpuien

Door het handige systeem is onze hefschuifpui zeer makkelijk te bedienen. De geluidloze en lichte loop zal u aangenaam verrassen. Aan de binnenkant zit een bedieningspaneel. Draait u het een halve slag naar beneden, dan heft u de gehele schuifpui op en kunt u deze duwen in de gewenste richting. Wanneer de gewenste stand bereikt is, draait u het beslag weer een halve slag terug en de schuifpui rust over de gehele lengte.

Voor uw houten hefschuifpui of schuifdeur kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen: enkel schuivend, dubbel schuivend, 3-delig, 4-delig of met geïntegreerde loopdeur. Voor ieder wat wils.

Daarnaast zijn onze hefschuifpuien leverbaar met onder andere:

  • KG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk
  • Aluminium onderdorpel
  • Holonite onderdorpel
  • DTS onderdorpel
  • Binnen- en buitenbediening
  • Ventilatieroosters